Biografie

Al van jongs af aan ben ik in de ban van verhalen. Ik kon uren naar sprookjes luisteren, verhalen vertellen aan mijn knuffels en dagen bezig zijn met lezen. Op school, in de bibliotheek en thuis. Mijn passie voor schrijven kwam dan ook al vroeg naar voren en al snel schreef ik de meest avontuurlijke verhalen.

Na de middelbare school heb ik mijn diploma’s in fotografie en journalistiek gehaald. Vooral in de laatste opleiding kon ik goed mijn ei kwijt. Zo kreeg ik de kans om het creatief schrijven verder te ontdekken en volgde daar zelfs een minor in.

Net na het behalen van mijn diploma deed ik mee aan mijn eerste schrijfwedstrijd. Dat was een groot succes en nu heb ik de smaak te pakken. Ondertussen heb ik meegedaan aan meerdere wedstrijden en zelfs een aantal publicaties op mijn naam staan. Ik werd onlangs nog 35e (van de 178) tijdens mijn eerste Harland Awards deelname.

Ik ben van plan om nog veel meer spannende verhalen te schrijven en met jullie te delen. Niet alleen in boeken en bundels, maar ook op deze website. Kijk dus zeker even onder het kopje lekker lezen. Je komt daar lange en korte verhalen tegen, dus of je nu even in de bus zit of vakantie hebt, er is altijd wel wat te genieten!

Veel plezier en laat me zeker even weten wat je van de verhalen vindt!